Кино Netflix мультфильм

Сім’я, дружба і роботи: чому «Мітчелли проти машин» та «Віктор_Робот» так схожі

Сейчас читают: 237
womo.ua

Надя Куприненко, киновед, обозреватель WoMo У широкий прокат вийшов повнометражний дебютний мультфільм режисера Анатолія Лавренішина «Віктор_Робот» від студії анімації «Червоний собака».

Зворушлива історія про сімейні цінності, дружбу та роботів. Тим часом на Netflix досі не сходить з високих сходинок рейтингів повнометражний дебютний мультфільм режисера Майкла Ріанди «Мітчелли проти машин».

Зворушлива історія про сімейні цінності, дружбу та роботів. Одна з найактуальніших тем у світі — Штучний Інтелект. Мистецтво ніколи не стоїть осторонь порядку денного, ба більше — часто саме воно його і диктує, а часто навіть передбачає розвиток подій.

Тож нема нічого містичного у тому, що практично одночасно світ побачили два мультфільми зі схожою тематикою. Обидва твори проголошують перемогу згуртованості найближчих людей перед загрозою (у цьому випадку поработіння людей роботами) і показують роботів водночас і як найбільшу загрозу, і як таких, кого можна обернути на свій бік завдяки людяності

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA