жертва Нео

Шкільна пора: 5 культових фільмів з 1990-х

Сейчас читают: 580
vogue.ua

Фільми про шкільні та університетські роки – особливий жанр, що не втрачає популярності. Про життя школярів з Беверлі-Хілз мільйони підлітків стежили у 1990-х, а сьогодні не меншою популярністю користуються серіали "Статеве виховання" або "Еліта", які розповідають уже про сучасних учнів престижних закладів.

Ми вибрали 5 фільмів, які сьогодні переглянути особливо символічно. "Це все вона" – романтична молодіжна комедія, що заклала основи цього жанру.

У кадрі юний глядач бачить варіацію на тему сюжетів Попелюшки та "Пігмаліона", коли найпопулярніші в школі хлопець і дівчина зустрічаються, але потім щось іде не так, і "Містер популярність" закохується в тиху заучку, якою тільки доведеться перетворитися на прекрасного метелика.

У дев'яностих "Дурноголові" були настільки культовим фільмом, що навіть на його основі був знятий серіал у якості продовження.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA