фільми кіно дитяча психологія дозвілля

Що подивитися на канікулах: дорослі фільми для підлітків від психолога

Сейчас читают: 679
womo.ua

На перший погляд, кінострічки з цього переліку від психолога програми «Смілива» від «Фонду Маша» Єлісея-Ілії Касторних – для дорослих.

Та їх також дуже корисно подивитися разом із підлітками. Чому, розповідаємо далі. Перегляд фільмів разом із батьками — це чудовий спосіб для підлітків та батьків краще пізнати одне одного.

Діти можуть обговорити теми, які підіймаються у стрічці, з батьками та краще зрозуміти себе та світ навколо них. А батьки, спостерігаючи за реакцією підлітків на кіно, зможуть краще розуміти своїх дітей — про що ті думають, що відчувають. Читайте також: Адвент-календар новорічних мультфільмів: що подивитись з дитиною в грудні 2023 року Разом із психологом проєкту для дівчат-підлітків з фізичного та психологічного самозахисту «Смілива» від «Фонду Маша» Єлісеєм-Ілією Касторних ми підготували добірку фільмів, які буде корисно подивитися підліткам у компанії з батьками. Читайте також: Що подивитися перед Різдвом на Netflix: топ-25 атмосферних фільмів «Бойфренд з майбутнього» Про що кіно: Головний герой може мандрувати в часі.

Як він скористається цією можливістю? Гроші? Популярність? Успіх? Просте, але щасливе життя? В чому полягає справжнє щастя, коли ти маєш силу організувати його майже як заманеться. Коментар психолога: Тут піднімаються питання сімейних цінностей, кохання, хвилювання, словом, все, що треба. «Родина Тененбаумів» Про що кіно: Ця стрічка розповідає про незвичайну родину, кожен член якої – трошки геній.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA