Порошок прання

Що краще: сухий порошок чи гель? Який засіб обрати для машинного прання

Сейчас читают: 350
hochu.ua

Гель для прання на сьогодні набув чималої популярності. Багато господинь вважають, що він набагато вигідніший за звичайний пральний порошок.

Та чи правда це? Давайте розбиратися разом. Читати також Без прання: як позбутися запаху поту на одязі Читати також Ніколи не допускайте цього під час прання в пральній машині, якщо хочете отримати чистий одяг Якщо прання для вас - це щоденний обов'язок, то краще зупинитися на рідкому пральному порошку, тобто на гелі: він економніший за рахунок того, що його порцію легше вирахувати, а ще він пом'якшить та освіжить речі.

Проте, якщо пральна машинка у вас вдома запускається далеко не щодня, цілком виправданим варіантом буде і звичайний сухий порошок: він легко впорається практично з усіма видами плям і підійде для всіх видів тканин.Раніше ми розповідали про надійний бабусин спосіб відбілити пожовклі речі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA