Мода взуття практичні поради літо

Найкращі шльопанці цього літа, які не "вб'ють" ваші ноги: як обрати

Сейчас читают: 904
hochu.ua

Найпоширеніше літнє взуття - звісно ж, шльопанці. Але якими вони мають бути, щоб при ходінні ви їх навіть не помічали на своїй ніжці?

Читати також Як швидко і безболісно розносити нове взуття: 5 порад від фармацевтів Увага на розмір. Вибираючи взуття за розміром, ви можете уникнути багатьох проблем.

Ваші п'ята та пальці ні в якому разі не повинні “висіти в повітрі”, а форма устілки має повторювати вигин стопи. До речі, якщо купуєте шльопанці в онлайн-магазині, попередньо треба виміряти свою стопу і купити взуття такого (максимум на 0,5 більше) розміру.

Враховуйте погодні умови. Влітку дощ може початися неочікувано, тож якщо ваше взуття виконане з тканини, воно може намокнути й потім довго сохнути або, що гірше, зіпсуватися та відправитися у смітник.Взуття також не має ковзати по гладкій поверхні, натирати шкіру ніг, відчуватись при ходьбі, а ваша нога має легко входити та виходити.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA