лайфхак Нео комарі

Цей народний засіб допоможе захиститися від комарів: вам знадобиться шампунь для волосся та оцет

Сейчас читают: 428
hochu.ua

Коли ви перебуваєте на природі, наявність комах, особливо комарів, може зіпсувати ваш відпочинок. Вони можуть завдати дискомфорту, порушити ваш сон і викликати роздратування навіть у квартирі.

Як позбутися їх? У нас є рецепт одного ефективного народного засобу. Читати також Комари ненавидять ці запахи: ТОП-6 рятівних засобів для літа Якщо ви забули придбати засіб від комарів або віддаєте перевагу натуральним продуктам, то ми знайшли робочий і простий рецепт, яким поспішаємо поділитися.

Його можна приготувати самостійно.Для цього вам знадобляться рослинна олія (соняшникова або оливкова), шампунь для волосся та столовий оцет.

Усі рідини слід змішати в рівних пропорціях та нанести на шкіру. Ви можете зробити це вдома, а можете перелити отриману суміш у зручну баночку та носити її з собою.Однак, необхідно пам'ятати, що перед використанням такого засобу рекомендується спочатку протестувати його на невеликій ділянці шкіри, щоб уникнути можливої алергічної реакції, попри його ефективність.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA