лайфхак літо комарі

Як приготувати вдома ефективний засіб проти комарів: 5 секунд - і проблеми нема (ВІДЕО)

Сейчас читают: 348
hochu.ua

Виявляється, для боротьби з комарами можна використати звичайний базилік. Так, авторка YouTube-блогу Simple & Easy про садові й городні роботи в новому навчальному ролику розповіла, як позбутися комарів за допомогою натурального репеленту.

Читати також Одяг якого кольору захистить від кліщів, комарів та інших комах? Секрет, про який мало хто знає Якщо ви прихильники повністю нешкідливих для здоров'я натуральних препаратів, можете зробити їх самостійно в домашніх умовах, - коментує експертка.Також авторка блогу стверджує, що ці натуральні домашні репеленти нічим не поступаються в ефективності комерційним.Ось, що вам знадобиться для приготування відлякуючого розчину: жменя свіжого листя базиліку, 100 мл води, 50 мл горілки.

Спочатку доведіть воду до кипіння, а потім залийте листя базиліку окропом й залиште настоятися під кришкою протягом 4 годин.

Процідіть, після чого додайте в рідину горілку і перелийте готовий розчин у пульверизатор. Перед його нанесенням місткість необхідно струснути.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA