лайфхак прання постільна білизна

Не робіть це під час прання: як уникнути появи жовтих плям на постільній білизні

Сейчас читают: 566
hochu.ua

Біла постільна білизна потребує правильного догляду. Тож, щоб вона довше залишалась білою, перестаньте її прати з хлорним відбілювачем.

Згідно зі статтею, опублікованою в виданні Express, він не тільки не виведе плями, а й призведе до пожовтіння тканини. Читати також Не полощіть двічі: як без прання прибрати запах секонду з речей Замінити відбілювач можна звичайною харчовою содою та оцтом.

Вони і забруднення виведуть, і відбілять постільний комплект. Просто додайте пів склянки соди в пральний порошок перед завантаженням - вона посилить мийний засіб, а також допоможе усунути запахи.

Щодо оцту, експерти радять додавати пів склянки рідини на початку циклу прання. Також завжди можна замочити постільну білизну в теплій воді з оцтом перед тим, як завантажити її до машинки.Прати білизну варто раз на тиждень влітку та двічі в місяць взимку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA