прання догляд за одягом

Не полощіть двічі: як без прання прибрати запах секонду з речей

Сейчас читают: 311
hochu.ua

Весь одяг, який ви купуєте в секонд-хенді, потрапляє туди з Європи. Її жителі складають речі, які їм не потрібні, у великі кошики поруч магазинів та ТЦ.

Потім їх обробляють спеціальною дезинфікуючою речовиною (формальдегідом), пакують і відправляють в Україну. Прати придбані в секонді речі потрібно не лише з гігієнічних міркувань, але й тому, що іноді дезінфікуюча речовина може викликати алергічні реакції.

Читати також Копійку береже, та ще й натуральний! Готуємо кондиціонер для одягу своїми руками Аби не прати одяг в потужних хімічних засобах, можна скористатися звичайним оцтом.

Цей спосіб позбавлення від формальдегіду дуже простий, ефективний і безпечний. Розчиніть 100 мл оцту і 50 г соди у 10 л гарячої води, замочіть в цьому розчині речі на 8 годин (більше, якщо запах дуже сильний), а потім прополощіть і виперіть як зазвичай.Навіть якщо запах сильний, аміак все ж буде сильнішим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA