Нео

Що дивитися на Netflix у травні

Сейчас читают: 304
vogue.ua

Багато хто з нас перші два місяці після повномасштабного вторгення не міг дивитися кіно чи читати книги. Але дозволіти собі відволікатися – необхідна умова для відновлення психіки.

Для тих, хто потроху повертається до цікавих новинок, ми зібрали головні прем'єри Netflix у травні. Новий сеірал від талановитого коміка Майкла Майєрса, відомого роллю Доктора Зло в трилогіїї "Остін Пауерс". "Пентаверат" – історія про дивакуватого канадського журналіста, якого втягують у місію з розкриття правди про найстаріше та найвпливовіше таємне товариство у світі.

Найцікавіше в сеірале те, що неймовірний Майерс грає одразу вісім різних персонажів, включаючи головного героя, журналіста Кена Скарборо. . .

Кого ще він грає? Теоретика змови Нової Англії, також ультраправого радіоведучого, також колишнього російського олігарха, також менеджера рок-гурту. . .

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA