люди Нео

Трейлер документального фільму Netflix про Дженніфер Лопес

Сейчас читают: 782
vogue.ua

Netflix готують масштабну прем’єру: вже влітку відбудеться реліз документальної стрічки "Половина", присвяченої Дженіфер Лопес.

Фільм задокументував життя зірки впродовж року напередодні її 50-річчя. Як каже сама співачка, у цей період сталося все найважливіше в її творчих сферах — музиці, кіно, моді.

У свій 50 рік суперзірка зіграла яскраву Рамону у фільмі Лорен Скафарії «Шахрайки з Волл-стріт», здобула визнання критиків і свою другу номінацію на «Золотий глобус»; розпочала світове турне It’s My Party з нагоди ювілею; дістала нагороду Fashion Icon Award від CFDA; і вийшла на подіум Тижня моди в Мілані, одягнена в ту саму легендарну сукню Versace, яка стала відомою після того, як вона вибрала її на церемонію "Ґреммі-2000".

Рік був надзвичайний для Дженніфер Лопес. У відеощоденнику 2019 року Лопес сказала, що для неї було дуже важливо відзначити своє 50-річчя концертним туром. «Як для жінки було важливо це зробити, дати людям зрозуміти, що ви не можете списувати жінок у певний момент їхнього життя, – сказала вона. – Ви стаєте дедалі кращими, якщо відкриті до розвитку та досвіду зростання».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA