книги серіали фільми

Читати, а потім дивитися: 3 найочікуваніші екранізації 2022 року

Сейчас читают: 567
cosmo.com.ua

Незважаючи на те, що фанати книжок нерідко вважають екранізації провальними через недостовірне відтворення сюжету, брак деталей чи просто невідповідну атмосферу, ми все ж любимо їх за можливість ще глибше зануритися у той світ, з яким познайомилися під час читання.

Цього року, якщо все піде за планом, ми побачимо відразу декілька екранізацій відомих книжок, вартих уваги. Ось вони:  «Смерть на Нілі» Агата Крісті Yakaboo Екранізацій легендарної Агати Крісті не буває забагато!

Якщо ти теж так вважаєш, то скоріше додавай «Смерть на Нілі» з Галь Гадот та Армі Хаммером до свого списку must watch. Екранізація однойменної книги стане продовженням стрічки «Вбивство у Східному експресі» і розповість про розслідування вбивства багатої спадкоємиці на борту розкішного круїзного лайнера, за яке візьметься Еркюль Пуаро.  «Там, де співають раки» Делія Овенс Vivat Минулого року про цю книгу говорили всі, а Різ Візерспун не лише вибрала її для свого книжкового клубу, а й викупила права на її екранізацію.

Режисеркою фільму стане Олівія Ньюман, а головні ролі виконають Дейзі Едгар-Джонс («Нормальні люди»), Тейлор Джон Сміт («Гострі предмети») та Харріс Дікінсон («Пляжні щури»). «Вогонь і кров» Джордж Р.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA