Нео

Що дивитися на Netflix у грудні

Сейчас читают: 425
vogue.ua

У грудні Netflix потішить глядачів прем’єрами, на які ми давно чекали: це продовження блискучої комедії "Ножі наголо", третій сезон "Емілі в Парижі" та екранізація культового роману "Коханець леді Чаттерлей".

Екранізація культового роману «Коханець леді Чаттерлей» обіцяє бути найчуттєвішою прем’єрою цієї зими, багато в чому через акторський склад: у ролі сміливої та пристрасної Констанції Чаттерлей — зірка "Корони" Емма Коррін, а в образі її коханого Олівера — Джек О’Коннелл.

Нагадаємо, події роману відбуваються в 20-ті роки XX століття. Головна героїня — юна Констанція — виходить заміж за набагато старшого за себе баронета Чаттерлея, та її мріям про щасливе подружнє життя не судилося здійснитися: баронет зазнає поранення в бою і стає прикутим до крісла колісного.

Згодом Констанція шалено закохується в молодого єгеря Олівера, що працює в них. На час свого виходу роман став шоком не лише через відверті сексуальні сцени, а й через неприпустиму тоді ідею – жінка здатна сама вибирати, кого любити; жінка має право на задоволення, жінка має право бажати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA