Христина Соловій Сергій Жадан стосунки новини Христина Соловій Сергій Жадан

Сергій Жадан заговорив про стосунки з Христиною Соловій (ВІДЕО)

Сейчас читают: 514
hochu.ua

Ще задовго до того як Сергій Жадан розлучився з дружиною, йому активно почали приписувати роман із молодою колегою, співачкою Христиною Соловій.

Першим приводом для таких чуток став кліп артистки, в якому вони злилися в пристрасному поцілунку. А далі - пару помітили на побаченні в парку, після чого вони часто стали з'являтися разом на заходах.Однак які стосунки пов'язують 48-річного Сергія Жадана та 30-річну Христину Соловій - важко сказати однозначно.

І якщо шанувальники впевнені, що артисти закрутили роман, самі вони не розкривають деталей особистого життя. Читати також Сергій Жадан та Христина Соловій усе-таки пара?

Під час спільного виступу вони були дуже відвертими (ВІДЕО) Проте в ефірі "Сніданку з 1+1" Сергія Жадана запитали, чи справді між ним із Христиною Соловій романтичні стосунки, а також чи мають вони спільні творчі плани.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA