дружба подруга стосунки

Токсичні стосунки: 6 типів подружок, з яким краще сказати "Прощавай"

Сейчас читают: 250
hochu.ua

Токсичною може бути не лише кохання, а й дружба. І від такої дружби краще відмовитись, щоб не зробити собі гіршого.Колумністка Тара Блер Болл у своїй колонці для mamamia.com.au поділилася описом 7 типів подружок, з якими вам точно не по дорозі, якщо токсична дружба не межа ваших мрій.

Читати також Більше, ніж дружба: чим платонічна любов відрізняється від романтичної Вона завжди у конфлікті і, звичайно ж, ніколи в цьому не винна.

У всіх нас бувають періоди, коли ми потрапляємо до невдач. Різниця у тому, як довго ми там пробудемо. Подумайте, чи шукає ваша подруга вихід із проблеми або просто насолоджується драмою, яка розгортається навколо неї.Ви отримали підвищення на роботі.

Вона теж і, звичайно ж, не забуде повідомити про те, що заробляє більше за вас. Ваша дитина рано почала ходити? Її ще раніше!Хороші друзі святкують перемоги один одного.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA