стосунки чоловік і жінка розставання

Happy End: як розірвати стосунки і не лишитися стервозною колишньою

Сейчас читают: 272
hochu.ua

Як правильно розривати стосунки? Це, звичайно, завдання із зірочкою, але краще з нею впоратися. Як? Читайте у матеріалі Хочу.Розлучитися з коханою людиною важко, навіть якщо ви знаєте, що вам потрібно рухатися далі.

Ідеального розриву не існує, але є кроки, які варто зробити до та під час розмови про припинення стосунків. Про них glamour.com розповіла психотерапевтка Реббека Хендрікс.

Ми ділимося з вами. Читати також Як помститися колишньому: 7 способів відволіктися після розставання Перш ніж розійтися зі своїм партнером, переконайтеся, що ви дійсно хочете цього.

Якщо у вас є сумніви та побоювання щодо ваших відносин, важливо поділитися цим зі своїм партнером до розриву.Добре продуманий розрив також означає, що розлучення не стало поспішним рішенням, прийнятим у розпал сварки, або картою, яку ви граєте у спробі контролювати свого хлопця.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA