люди контакт Нео

Сенс життя! Його зв’язок із цінностями

Сейчас читают: 182
psy-practice.com

Сьогодні, дорогі мої читачі, хочу повернутися до великої людини і надзвичайного психотерапевта Віктора Франкла. Питання сенсу життя є одним із ключових в його психотерапії.

На його думку відсутність сенсу життя призводить до створення навколо людини екзистенційного вакууму, а той, в свою чергу, призводить до виникнення численних неврозів та депресивних станів.В.Франкл дійсно велична персона, яка усвідомлює і знає, про що говорить.

Він допомагав ув’язненим зберігати бажання до життя перебуваючи в німецькому концтаборі також як в’язень. Його методи роботи зберегли багато життів тоді, а ще більше життів було врятовано послідовниками його учінь в рамках логотерапії.Франкл зауважив, що сенс життя для кожної людини індивідуальний.

Проте такий сенс скерований цінностями людини і напряму залежить від того, як вона контактує з ними. Вчений виділив три групи цінностей реалізація яких допомагає людині в пошуку, або створенні свого власного сенсу життя.До цих груп цінностей належать: цінності творчості, цінності переживання та цінності ставлення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA