Бенедикт Камбербетч люди Нео Бенедикт Камбербетч

«Нам потрібно діяти»: Бенедикт Камбербетч підтримав Україну під час церемонії відкриття його іменної зірки на Алеї слави

Сейчас читают: 871
cosmo.com.ua

У своїй промові під час церемонії вручення іменної зірки на голлівудській Алеї слави британський актор Бенедикт Камбербетч висловився на підтримку українців.  «Сьогодні, у цей дивовижний момент у моєму житті, виступаючи на такій потужній платформі, я не можу промовчати про очевидність того, що відбувається в Україні.

Я не можу не продемонструвати своєї підтримки народу України, а також підтримки тим росіянам, які намагаються зупинити це злодіяння і протистояти клептократії та ідіотизму.

Зараз ми повинні робити більше, ніж просто думати і молитися. Нам потрібно діяти. Ми маємо зайти на сайти посольств і подумати, що ми можемо зробити як громадяни світу, громадяни Європи та люди, які хочуть кращого місця та кращого результату в цей жахливий момент — для цих людей з дітьми, з сім`ями, які борються за виживання під ракетними дощами у своїх містах», — зазначив актор. 

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA