Меган Маркл Чарльз III Королівська сім'я Єлизавета IІ принц Гаррі Меган Маркл

Розкол династії: Чарльз III не запросив принца Гаррі та Меган Маркл на поминки Єлизавети II

Сейчас читают: 701
hochu.ua

Судячи з усього, чвари в королівській родині не припиняються, адже король Чарльз III відмовився запрошувати свого молодшого сина на поминки з нагоди річниці з дня смерті Єлизавети II.

Попри важливу дату, скандальний принц Гаррі та Меган Маркл не приїдуть до Британії, вшанувати пам'ять померлої королеви. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Як повідомляє The Sun з посиланням на власні джерела, представники Британської королівської сім'ї не запросили герцога та герцогиню Сассекських на сімейні та публічні заходи, присвячені пам'яті про попередню королеву.

Відомо, що 8 вересня монархи планують зібратися в замку Балморал, де померла Єлизавета II. Однак місця для Гаррі та Меган Маркл, судячи з усього, там не знайшлося.

Читати також Принц Гаррі планував спільний подкаст із путіним: про що герцог планував говорити з диктатором Примітно, що самі герцоги в цей період їздитимуть Європою, тому могли б прилетіти на поминки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA