Росія люди жертва Нео Росія

російські окупанти обстріляли торгівельний центр у Кременчуці

Сейчас читают: 441
vogue.ua

росія продовжує вести цинічну загарбницьку війну проти України, вбиваючи мирне населення. Сьогодні пообіді окупанти здійснили ракетний обстріл торгівельного центру у Кременчуці на Полтавщині, де у цей час знаходилось біля 1000 людей.

Станом на 19 годину відомо про 10 загиблих, ще 40 людей травмовані. За інформацією ДСНС, влучання сталося в одноповерхову будівлю торговельного центру з послідуючим горінням.

Площа пожежі в будівлі складає більше 10 тисяч квадратних метрів. Президент Володимир Зеленський у своєму телеграм-канал відреагував на обстріл, зазначивши, що торгівельний центр не мав "жодної стратегічної цінності". "Окупанти вдарили ракетами по торгівельному центру, де було понад тисячу цивільних", - зазначив президент. - ТРЦ палає, рятувальники займаються гасінням пожежі, кількість жертв неможливо навіть уявити.

Жодної небезпеки для російської армії. Жодної стратегічної цінності. Лише намагання людей жити нормальним життям, що так злить окупантів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA