Колумбія люди Нео Man Колумбія

Історія одного фото: людина, що падає з вежі Всесвітнього торговельного центру

Сейчас читают: 172
vogue.ua

Тисячі фотографій зафіксували шок та жах, що охопили жителів Нью-Йорка 11 вересня 2001 року. Того дня ціла нація — а з нею увесь світ — приголомшено спостерігала за трагічними наслідками дій терористів з ісламського екстремістського угруповання Аль-Каїда, які на захоплених літаках атакували Всесвітній торговельний центр у Нью-Йорку, Пентагон у Вашингтоні, округ Колумбія, і поле в Шенксвіллі, штат Пенсильванія.

Внаслідок терактів загинули майже 3000 людей і були повалені 110-поверхові вежі-близнюки торгового центру. Терористичні атаки 11 вересня були зафіксовані на незліченних знімках новинними фотографами, перехожими, камерами безпеки, агентами ФБР, поліцейськими, рятувальниками й фактично кожним, кому довелося на власні очі спостерігати за трагедією.

Ці фотографії задокументували жах, хаос та емоції 11 вересня в усіх масштабах: від панорамних краєвидів диму, що підіймається над горизонтом Нью-Йорка, до великого плану обличчя жінки, вкритого товстим шаром пилу та попелу.

Ці знімки зображують ескалацію жаху, коли люди дивляться на хмарочоси у вогні та плачуть, а потім тікають від хмари пилу, що здіймається через Мангеттен після того, як один із них руйнується.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA