душа премьера клип

Рок-гурт "Самозванці" презентує кліп на пісню "Пане поліцейський" (ВІДЕО)

Сейчас читают: 504
hochu.ua

Новий український гурт "Самозванці" випустив кліп на пісню "Пане поліцейський", яка стала саундтреком до фільму відомого режисера Сергія Шляхтюка.

Деталі — у нашому матеріалі.Автор різдвяної комедії "Мій дідусь — Дід Мороз" Сергій Шляхтюк несподівано вирішив прикрасити своє легке українське кіно не піснями топових артистів, а треками маловідомих рок-музикантів.

Вибір режисера впав на трек "Пане поліцейський", який створив новий рок-гурт "Самозванці".У мене завжди одні критерії для вибору саунду до моєї творчості: музика повинна бути якісною і багатогранною, в ній повинна відчуватися душа і інтелект її творців.

Дуже радий, що все це присутнє в музиці "Самозванців"!—  прокоментував роботу з гуртом режисер.Яскравий трек "Пане поліцейський" дійсно відмінно вписався в символіку чарівного зимового кіно, хоча його іронія співзвучна з будь-якою порою року.Це легка і весела пісня про те, що поліцейські — такі ж люди, як і ми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA