місто Париж характер місто Париж

Джаз, свінг, блюз, рок-н-рол: у Києві відбудеться серія музичних вечорів

Сейчас читают: 516
liza.ua

Caribbean Club Concert Hall та Radio Jazz презентують серію музичних вечорів «Джазовий квартирник».У продажу лише 100 квитків на кожний вечір – прекрасна можливість насолодитися гарною музикою в камерній атмосфері.«Джазовий квартирник – чудовий варіант для відпочинку всією родиною або вечері з коханою людиною.

Якісна джазова музика, смачна вечеря, келих улюбленого напою та тепла лампова атмосфера – саме те, що потрібно, щоб відволіктись від буденності та насолодитися зимовими вечорами.

Під час серії шоу гості почують всі можливі різновиди джазу: від свінгу до блюзу. Дрес-код у стилістиці подій – вітається!», – розповідають організатори.Одним лише джазом організатори не обійшлися, у афіші квартирників присутні різноманітні шоу та концерти з музичною програмою від свінгу до рок-н-ролу.

Заклад підготував такі події:Париж любив і Наполеон, і Оноре де Бальзак, і Олександр Дюма. А як його любили Едіт Піаф і Даліда, Ів Монтан і Мірей Матьє, Шарль Трені і Джо Дассен.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA