Atlas Weekend песни АЛЬБОМ Нео новий альбом Atlas Weekend

Латвійський гурт BrainStorm презентує новий альбом "Рік без календаря"

Сейчас читают: 933
hochu.ua

У гурту BrainStorm чудові новини — вийшов новий альбом "Рік без календаря", який доступний на всіх цифрових платформах з 29 жовтня.

Це свіжа, актуальна робота, в яку вклалася міжнародна команда: музиканти, автори та продюсери з Латвії та Швеції.У пандемію ми з вами пережили час, коли перестали відрізнятися дні тижня, зупинилося життя, стали не потрібні календарі та щоденники.

Настала порожнеча – але саме в ній раптом почали народжуватися нові пісні,— говорить лідер гурту Ренарс Кауперс.Деякі пісні з платівки "Рік без календаря" вже добре знайомі слухачам — це "Feels", зі знятим на неї анімаційним кліпом у стилі манга, та літні та нестримні "Каруселі", які гурт презентував цього липня на сцені фестивалю Atlas Weekend.Напередодні класичного стереорелізу альбом "Рік без календаря" вийшов у незвичайному відеоформаті.

На платформі Lookport BrainStorm презентували мюзикл, де наживо зіграли всі пісні нового альбому. Робота над ним йшла кілька місяців у спеціальному павільйоні, з екранами,

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA