музыка премьера украинская музыка

Олдскульне звучання та вибух почуттів: гурт «Бумбокс» презентував нову пісню «Жаль»

Сейчас читают: 475
cosmo.com.ua

День всіх закоханих розпочався з гучної прем`єри: гурт«Бумбокс» презентував новий сингл «Жаль», який поки що не входить в жоден з альбомів.

Його текст Андрій Хливнюк написав ще два роки тому. А вже минулого року над нею почали працювати в студії. За словам фронтмена гурту, він вирішив записати «Жаль» в стилі олдскульного Бумбоксу, де замість барабанника наживо грає діджей і звучить акустична гітара.

Так що поціновувачі команди зразка перших альбомiв мусять особливо оцінити цей хід.  «Пісня написана в стилістиці ранніх наших записів 2004-2009 років, коли в аранжуванні домінували вокал, гітара і діджеїнг. «Жаль» — перша повноцінна робота Дмитра Куваліна (гітариста гурту) як співавтора музики Бумбокс.

Вірш, вірніше два вірші: перший — «Жаль», я написав десь два роки тому, другий «Ехать к тебе» — навесні цього року. А от музика з’явилась, здається, протягом літніх репетицій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA