страхи Нео

Різдвяні історії для дітей: 5 книг про зимові пригоди

Сейчас читают: 736
womo.ua

Різдвяні свята вже скоро, а значить попереду вихідні, які можна провести зі своїми дітьми в колі сім’ї. А щоб настрій був святковим та з’явилося відчуття Різдва, пропонуємо добірку зимових історій для маленьких та юних читачів, яка буде до вподоби і дорослим.

На вас чекають пригоди добрих персонажів, їх повчальні вчинки та дива, що трапляються  під час новорічних та різдвяних свят.  «Третій сніг» Іван Андрусяк “Сніги завжди повільні і тихі” — саме така повільна і тиха зимова історія, що трапилася після третього снігу з їжачком Петром.

Він живе в дивній країні, яку любить всім серцем, ходить до школи і щосили хоче навчитися бути справедливим і мудрим. Школа, де вчаться тварини, ховається за колючими і густими малинниками, щоб туди не дісталися великі звірі.

Цю дивну країну місцеві жителі називають лісом, в якому вирують справжні детективні історії. Автор говорить з дітлахами про теми добра і зла через вчинки персонажів, які мають підлаштовуватись під закони лісу.  “Їжак Петро дуже

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA