Книга книги зима

Що почитати довгими вечорами: підбірка книг для зимового затишку

Сейчас читают: 292
womo.ua

Зимові вечори ніби створені для книжок. Коли хуртовина чи похмура сльота змушують залишатися вдома, а вечори при цьому довгі і холодні, хороша книжка завжди вас зігріє і примножить затишок.

Це і творчий відпочинок, і натхнення, і втеча від буденності. У доінтернетні часи люди влаштовували цілі зимові читання, збираючись разом і читаючи вголос.

Так коротали холодну пору року. Не важливо, як ви читатимете книжки з запропонованої підбірки, з кимось чи наодинці, вони обов’язково зроблять ваші зимові вечори затишними і змусять повірити у диво.  “Завірюха” Анастасія Нікуліна “Завірюха”, Анастасія Нікуліна Заради звичайної людської дівчини він порушив тисячолітні закони та пішов наперекір самим богам.

Яр — син давнього роду Завірюх, наділених могутньою силою. Та кожні чотири роки вони кидають власні домівки, щоб утекти від неминучої ненависті людей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA