Мэй Маск Книга книги Мэй Маск

Книги про жінок, що творять історію на рівні з чоловіками

Сейчас читают: 862
womo.ua

Вони творять історію на рівні з чоловіками — видимі й невидимі, бунтарки і покірливі, знамениті і менш відомі. У цій підбірці книжки, що мотивують, навчають, викривають і розповідають — про жінок і для жінок. «Голда» Баркетт Елінор Ґолда Меїр була першою жінкою-прем’єр-міністеркою Ізраїлю, успішною політикинею, справжньою «залізною леді».

Її відданість створенню й захисту єврейської батьківщини від лютих ворогів та підступних союзників сформувала політику Близького Сходу наступних десятиліть.

Вона стала «аномальним явищем» для тодішньої патріархальної влади, зокрема через свою залізну рішучість у поєднанні з шармом, доброзичливістю, безкомпромісністю та цілковитою відданістю своїй країні. «Жінка, яка має план» Мей Маск Мей Маск, вишуканій, чарівній і непосидючій супермоделі, уже за сімдесят.

Її життя не завжди було таким простим і гламурним, як тепер. У тридцять один вона стала матір’ю одиначкою, відтак тяжко працювала, щоб поставити на ноги дітей, Ілона, Кімбала й Тоску.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA