Нео

«Різдво на Подолі»: унікальна ковзанка, найвища гірка й тисячі ліхтариків

Сейчас читают: 722
cosmo.com.ua

Набридли розрізнені різдвяні ярмарки Києва, банальні ковзанки та навіть шашлики, що жодним чином не вписуються в аутентично-європейський український стиль?

На Подолі цього Нового року все буде інакше! 19-го грудня на Контрактовій площі відкриється грандіозна святкова локація з першою прогулянковою ковзанкою в Україні.

Мільйони гостей зможуть розважитися на новаторській для України новорічній локації. Це будуть 10000 квадратних метрів неперевершеної краси атракцій у кращих європейських традиціях.

Організатори ретельно пропрацювали кожен її сантиметр, щоби створити повноцінний і дивовижний витвір різдвяного мистецтва за прикладом зимових містечок Страсбургу, Мюнхену та Баден-Бадену. «Різдво на Подолі» на честь 2022 року — це перша в Україні унікальна прогулянкова ковзанка з альтанкою для відпочинку, кав’ярнею та музичною сценою, на якій гратимуть і вуличні музики, й оркестр.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA