Рецепты

Качка в паніровці на Різдво: небанальний рецепт, від якого всі будуть у захваті

Сейчас читают: 486
cosmo.com.ua

Щороку сушите голову стравами для різдвяного столу? Ведуча програми «Ревізор» (Новий канал), кулінар Юлія Панкова підготувала для вас рецепт оригінальної страви до Різдва. — Люблю, щоб серед традиційних страв було ще щось пікантне, — каже Юля. — До речі, запечена птиця завжди гармонійно поєднується з усіма улюбленими салатами, вареничками і голубцями.

Ведуча рекомендує приготувати пікантну качку в паніровці. Вона не лише смачна, а й гарно виглядає на столі. Качка в паніровці з паприки та з імбирно-цитрусовим соусом Інгредієнти: ціла качка апельсини — 4 шт.

рожевий грейпфрут — 1 шт. лимон — 2 шт. паприка — 6 ст. л. оливкова олія — 100 мл імбир — 100 г вершкове масло — 50 г зубчики часнику — 4 шт.

червона цибуля — 1 шт. кінза — 50 г бренді — 100 мл цукор — 2 ст. л. сіль за смаком Як готувати: 1. Качку очистіть від нутрощів і зайвого жиру, який завжди в неї під черевцем.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA