Рождество рождественские традиции листівки

Різдво 2021: листівки, картинки і привітання у віршах

Сейчас читают: 712
liza.ua

Завтра Різдво! Не забудь привітати рідних і близьких зі світлим святом за допомогою наших листівок і картинок, а також — креативних віршів: кращі поздоровлення з Різдвом Христовим на сайті «Ліза».В цій статті:Вітаю з Різдвом!

Нехай твій будинок наповниться радістю, а свято принесе з собою все те, що святе і прекрасне! Нехай завжди в твоєму домі будуть сміх, радість, а душа повниться щастям і багатіє вірою.

Бажаю, щоб твій будинок дихав затишком, а янголята оберігають твоїх близьких, рідних, коханих і тебе, звичайно ж. Бажаємо всього найкращого!***Нехай Господь оберігає тебе кожен день, не відводячи погляду ні на годину.

І, звичайно ж, нехай допомагає тобі у всіх справах, і зберігає від усього злого. Нехай в твоїм домі після Різдва запанує затишок і спокій, а близькі завжди будуть здорові, адже здоров’я — це найбільша цінність і радість для всіх.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA