Україна Польща Франція Данія Австралія Італія Голландія Бразилія люди Шоубиз тв шоу Україна Польща Франція Данія Австралія Італія Голландія Бразилія

Канал «Україна» готує унікальне шоу

Сейчас читают: 493
liza.ua

Телеканал «Україна» придбав права на адаптацію грандіозного музичного шоу за всесвітньо відомим форматом All Together Now. Правовласник формату All Together Now – Banijay Rights.

Учасники нового вокального проєкту змагатимуться за прихильність незвичайного журі, яке вразить своїми масштабами.Розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу.

Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходитиме це музичне шоу.«Прем’єрою шоу «МАСКА», яке вразило всіх своєю новизною і масштабом, канал «Україна» впевнено зайшов на територію великих розважальних проєктів.

І ми знову беремося за цілком нову для українського глядача і не менш масштабну історію. Формат All Together Now унікальний як за видовищністю та емоційною напругою, так і за своїми правилами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA