знаменитости Концерт куда пойти в Киеве

Унікальний формат і атмосфера любові: на секретній київській локації пройде дванадцята вечірка Laboratorium

Сейчас читают: 706
liza.ua

Атмосферні вечірки Laboratorium повертаються із новим унікальним концептом. 5 червня в Києві гримітиме масштабний фестиваль електронної музики із французьким електронним самородком I Hate Models в ролі хедлайнера.Про їхні заходи говорять: «Достатньо піти на Laboratorium один раз, аби полюбити себе й навколишній світ».Івенти Laboratorium — це не тільки про невпинний рейв і круту музику.

Це про любов, натхнення й незабутні емоції. Своїми івентами вони щоразу кидають виклик іншим організаторам, усій індустрії та найбільше — собі.

Ось і цього разу затіяли щось масштабне й неординарне, назвавши зрозумілим кожному словом «фестиваль». Проте мова тут зовсім не про натовпи, численних артистів і довжелезні черги, а про безтурботну атмосферу свята, що пануватиме на вечірці.Як завжди дивовижним стане лайн-ап заходу.

5 червня до столиці врешті навідається довгоочікуваний гість із Франції I Hate Models, знаменитий своїми еклектичними сетами й музичним провокаціями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA