Англія Польща Німеччина Франція Італія опитування дослідження Gradus Research Англія Польща Німеччина Франція Італія

Рівень щастя: дослідженя виявили, що українські офісні працівники є найменш щасливими

Сейчас читают: 255
womo.ua

Українські офісні працівники повертаються до роботи, адаптуючись до умов війни. Рівень працевлаштованості громадян зріс втричі від початку повномасштабного вторгнення.

Про це свідчать результати дослідження суспільно-політичних настроїв українців, проведеного Gradus Research наприкінці 2023 року.

Проте як себе почуває зараз найбільш активна в економічному плані частка населення віком 25-55 років? Якими є їх рівень щастя та пріоритети у житті? Gradus Research провели кроскультурне дослідження серед офісних працівників в Україні, а також у семи інших європейських країнах із найбільшим оціночним показником ВВП: Німеччині, Франції, Італії, Великобританії, Іспанії, Нідерландах та Польщі, і прослідкували ключові тенденції та відмінності. Війна накладає свій відбиток.

Українські офісні працівники є найменш щасливими серед опитаних країн Високі показники задоволеності життям демонструють мешканці тих країн, які більшою мірою забезпечені тим, що вони цінують у житті — здоров’ям, безпекою, кар’єрними можливостями тощо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA