стрижка Нео волосся

Довге каре — стрижка, яка зробить вас наймоднішою цього літа (ФОТО)

Сейчас читают: 960
hochu.ua

Якщо ви шукаєте свіжу та модну стрижку, яка додасть вашому волоссю рухливість, чіткість та об'єм, то зверніть увагу на довге каре.

Ця стрижка зробить вас наймоднішою влітку 2023 року. Фото дивіться у нашому матеріалі на HOCHU.ua! Читати також Ці 4 прості зачіски будуть на піку популярності влітку: вони зроблять вас справжньою іконою стилю (ФОТО) Довге каре — це ідеальний баланс між довгим і коротким волоссям.

Ця універсальна стрижка підходить для різної довжини, текстури та кольору волосся, а також різних форм обличчя та віку. Не дивно, що вона залишається фаворитом серед жінок різного віку.Подовжене каре трохи довше за стандартну версію і зазвичай закінчується десь між підборіддям і ключицею.

Прямі та чіткі лінії цієї стрижки привертають увагу до структури обличчя та підкреслюють його контури.Ще однією перевагою довгого каре є можливість різноманітних укладок, які додадуть ефектності вашому образу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA