Jerry Heil Alyona Alyona зірки харчування шоубізнес Jerry Heil Alyona Alyona

"Взяла і зробила": alyona alyona приголомшила шанувальників історією про те, як стала вегатіранкою

Сейчас читают: 752
hochu.ua

Популярна українська реперша alyona alyona розповіла про те, що рік тому вона позбулася залежності. Зірка відмовилася від м'яса і тепер почувається набагато краще.

Детальніше про досвід співачки читайте у нашому матеріалі. Читати також "Ви спекулянти": на день народження alyona alyona репер CRESCO презентував діс на неї і лейбл ENKO (ВІДЕО) Реперша alyona alyona приємно здивувала шанувальників своїм останнім досягненням — вона змогла подолати шкідливу звичку.

Про цей прорив артистка розповіла у своєму Instagram.Отже, alyona alyona радісно відзначає рік без м'яса та куріння. Рівно рік тому співачка вирішила відмовитися від м'яса та стати вегетаріанкою.

За словами зірки, після цього рішення її здоров'я прийшло до норми: у неї закінчилися проблеми з бронхами й минула залежність від боржомі, мезиму та інших ліків.Зірка зізнається, що на її рішення вплинуло кілька друзів, включаючи співачку Jerry Heil.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA