Хосе Андрес місто Київ місто Львів місто Краматорськ люди Нео Хосе Андрес місто Київ місто Львів місто Краматорськ

Режисер Кері Фукунага врятував собаку під Харковом

Сейчас читают: 996
vogue.ua

Вже декілька тижнів в Україні знаходиться голівудський режисер Кері Фукунага, який приїхав сюди в якості волонтера разом з організацією World Central Kitchen.

Наразі режисер знаходиться в Харківській області. В селі Дергачі під Харковом Фукунага врятував з-під завалів собаку – цією новиною в інстаграм поділився Хосе Андрес, засновник World Central Kitchen, який разом з Фукунага готує іжу для укарїнців, що потерпають від війни.

На фото Фукунага тримає на руках наляканого пса – скільки собака перебував під завалами, невідомо. Цікаво, чи залишисть Кері Фукунага врятованого собака собі. "Мій новий друг Кері Фукунага – неймовірна людина, яка тижнями допомагає World Central Kitchen, днями знайшов та врятував найкращого друга людини з-під завалів у місті Дергачі, на північ від Харкова.

Ми можемо робити неймовірну кількість різних речей, доки доставляємо їжу", – написав Хосе Андрес. Нагадаємо, режисер останнього фільму про Бонда "Не час помирати", Кері Фукунага вже встигнув відвідавти Львів, Київ, Бучу та Ірпінь і Краматорськ – відразу після жахливої ракетної атаки на місцевий вокзал 8 квітня, яка забрала життя вже 57 українців.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA