Росія пологи РФ обстріли Росія

Пологи під обстрілами: у Лисичанську у 17-річної дівчини народився малюк

Сейчас читают: 815
womo.ua

У Лисичанську 19 квітня лікарі прийняли пологи у 17-річної дівчини з Гірського. Вона народила хлопчика. Про це у Telegram-каналі повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Пологи у дівчини почалися під час чергового мінометного обстрілу. Військові медики доправили 17-річну дівчину до Лисичанського пологового стаціонару. «Попри невпинний ворожий вогонь, бригада лікарів одразу стала до операції, адже за медичними показниками необхідно було робити кесарів розтин.

На світ з’явився здоровий хлопчик вагою 3 кг. 150 г, та ростом 50 см. Наразі мама й немовля почуваються нормально та отримують усю необхідну допомогу», — йдеться у дописі.

Також він нагадав, що більшість вагітних жінок Луганщини вже вдалося евакуювати до безпечних регіонів України. А ті породіллі, які залишилися вдома, народжують у пологовому будинку Лисичанської міської лікарні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA