Нео

Леді Гага висловила свою думку про росіян під час концерту у Лас-Вегасі

Сейчас читают: 477
cosmo.com.ua

Поп-зірка Леді Гага виступила з промовою про війну росії проти України та розповіла, як допомагає постраждалим, під час свого концерту у Лас-Вегасі.

Окрім цього, зірка згадала про свій концерт у росії у 2012 році — тоді зірка зі сцени виголосила промову на підтримку ЛГБТ-спільноти і запропонувала заарештувати її, оскільки незадовго до цього у рф ухвалили закон про заборону «пропаганди ЛГБТ серед неповнолітніх». «Їм потрібно було заарештувати мене в росії, поки у них була можливість.

Я сказала їм надягнути на мене наручники, я приїхала з конвоєм. Якими тупими вони були тоді, такими і залишилися», — заявила Леді Гага.

Раніше співачка вже неодноразово публічно підтримувала Україну — зокрема, у своєму пості в Instagram після церемонії вручення нагород SAG Awards 2022. «Моє справжнє бажання сьогодні — щоб протягом двох годин я та мої колеги-актори на SAG Awards змушували публіку посміхатися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA