натхнення дозвілля вибір редакції Pochayna Event Hall

Релакс-концерт “Всесвіт у тобі”

Сейчас читают: 717
womo.ua

Цей концерт продовжить серію релакс-концертів у Pochayna, що вже стали улюбленою традицією наших гостей. Початок — о 19.00. На цьому неймовірному концерті на вас чекає прекрасна розслабляюча подорож у світ звуків та емоцій, а космічний відеоряд допоможе плавно зануритися у музику та відволіктись від сповненого стресами і хвилюваннями буття.  Для вас гратимуть: Артур Ніколенко (гітара, гонг, джембе, хендпан); Євген Рудич, дослідник звуку (хендпан, діджеріду, дів’я).

Запрошені гості Гарік Шеремет (майстер і викладач гри на хендпані, автор та композитор); Сергій Наброскін (гітара, духові).

З давніх часів відомо, що звук магічно діє на душу і тіло людини, а кожна стародавня культура має свої сакральні звукові техніки.

Кожного останнього понеділка місяця у Pochayna Event Hall проходять концерти за авторською методикою музичної релаксації.  “Всесвіт у тобі” — це розслаблююча медитативна духовна подорож під музику найрідкісніших інструментів, що звучали під час сакральних ритуалів давніх народів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA