Релакс концерт «Колискові для дорослих» 25 вересня

Сейчас читают: 212
womo.ua

Pochayna Event Hall продовжує серію концертів в незвичайному релакс форматі. Цього разу участь у проєкті візьме ODARA (Дар’я Ковтун) — відома українська співачка, фіналістка шоу «Х-фактор».

Особливістю її музичного стилю є пошук і глибина сенсів у піснях. Великий вплив на творчість артистки має творчість чоловіка — композитора і піаніста Євгена Хмари.

На вечері прозвучать авторські та відомі всім народні колискові пісні. Колискова для дітей — чудово і звично, а колискова для дорослих ⁃ це повернення в центр і ядро свого життя, на перетині роду, Матері — землі, Бога і майбутніх поколінь Особливістю цього концерту, за ідеєю співачки, стане те, що вода, як елемент, буде супроводжувати всю цю музичну сесію.

Чому вода? Тому що вода — це очищення. Вода — це джерело. Люди не можуть жити без дихання, і без води. Це елементи першої необхідності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA