стосунки новини Раміна Есхакзай розставання

Раміна розплакалася, вперше розповідаючи про розрив із нареченим (ВІДЕО)

Сейчас читают: 412
hochu.ua

Українська журналістка і блогерка Раміна Есхакзай, яка показала, як виглядала до змін у зовнішності, уперше відверто розповіла про розрив із Євгеном Проніним.

Не стримуючи сліз дівчина згадала, як прийняла рішення розлучитися з нареченим після п'яти років стосунків. Подробиці дізнавайтеся HOCHU.ua!У квітні цього року Раміна та Євген публічно оголосили про розрив, чим здивували багатьох фанатів.

І хоча нещодавно юрист розповідав про їхнє "кіношне" розставання, сама журналістка не коментувала, що підштовхнуло їх до такого рішення.

Однак у розмові з Аліною Шаманською Есхакзай вирішила поділитися своїми емоціями та розповісти всю правду. Читати також За пів року схудла більш як на 10 кг: Раміна Есхакзай назвала свою нову ідеальну вагу (ФОТО) Фото: instagram.com/pronin_law_youПід час запису подкасту на YouTube Раміна розповіла, що хотіла зберегти дружні стосунки з колишнім нареченим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA