місто Київ Скандал військові місто Київ

Скандал у Києві: «Янголів Азову» вигнали з форуму бізнесменів через військову форму, яка злякала чоловіків

Сейчас читают: 936
womo.ua

26 жовтня у центрі Києва відбувся форум Клубу молодих підприємців Young Business Club, який провели у конгресно-виставковому центрі «Парковий».

Однією зі спікерок була керівниця Патронатної служби «Янголи Азову» Олена Толкачова, але її попросили піти, щоб не лякати присутніх військовою формою.

Про це вона розповіла на своїй сторінці у facebook. Читайте також: Олексій Арестович потрапив у сексиський скандал і викликав масове обурення: подробиці та реакція суспільства Деталі скандалу  Зазначається, що на форум були запрошені лише ті підприємці, чий річний оборот становить не менше $100 тисяч.

Головним спікером запросили СЕО WOG Андрія Пивоварського. Також там мала виступити й Олена Толкачова, щоб розповісти, що робить служба «Янголи Азову», познайомитися з молодими бізнесменами, які могли б їм допомогти, підтримати постраждалих, сім’ї загиблих.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA