місто Софія Сериал НОВОСТИ Сериалы видеоигры місто Софія

Проректорка УКУ Софія Опацька: «У нашому суспільстві є стереотип, що усі мають здобути вищу освіту. Але це неправда»

Сейчас читают: 146
womo.ua

Вища освіта давно стала одним з обовязкових пунктів пристойного резюме. Проте ми спостерігаємо дедалі більшу невідповідність отриманих у виші знань реальним потребам ринку праці.

Софія Опацька, проректорка з науково-педагогічної роботи Українського католицького університету, декан-засновниця Львівської бізнес-школи УКУ, дає відповіді на найважливіші запитання про вищу освіту в Україні і про те, куди та чи варто взагалі вступати для здобуття знань.

Сер Кен Робінсон — відомий експерт з освіти, автор легендарного бестселера «Школа майбутнього», учасник конференції TED, чий виступ зібрав понад 50 мільйонів переглядів, аргументовано, іронічно, блискуче пояснює у новій книзі «Освіта проти таланту» (видавництво «Літопис») чому стара система освіти більше не працює, чому вона не готує нові покоління людей та компаній до життя у сучасному, а тим більше, у завтрашньому світі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA