Пасха праздник Христианство листівки

Привітання з Великоднем — у віршах, прозі, смс та листівки на Пасху

Сейчас читают: 946
liza.ua

Подаруй привітання з Великоднем рідним та близьким. Найкращі вітання у прозі та віршах, короткі смс та прикольні смішні поздоровлення для цих великодніх свят ти знайдеш у нашій добірці.Обирай привітання до смаку і не забудь відправити листівку чи смс батькам, сестрі чи брату, любим родичам, друзям чи співробітникам.

Щасливого Великодня!Цьогоріч Великдень випадає на карантинні дні, тому варто залишатись вдома. Однак, ніхто не забороняє привітати коханих та друзів дистанційно.

Обирай листівку та привітання до смаку і надсилай тим, кого хочеш привітати.Проміння чисте Падає з небес Вітаєм з Пасхою Христос воскрес!***Пасхальні дні настали – І люди всі чисті серцем стали.

Радості, тепла, любові хай все це поселиться у вашім домі!***Нехай Божа ласка Зійде з небес, І смачненька буде паска, Бо Христос Воскрес!***Розквіта весняний день як казка, Сонце посміхається до нас з небес.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA