місто Єрусалим церковные праздники поздравления в стихах народные традиции листівки місто Єрусалим

Вербна неділя — картинки, листівки, фото привітання

Сейчас читают: 668
liza.ua

Вербну неділю у 2021 році ми святкуємо 25 квітня, за давньою традицією на Вербну неділю — останню неділю перед Великоднем — святять вербові гілочки, прибирають домівку та вітають зі світлим святом рідних та друзів.

Ми підібрали для тебе найбільш зворушливі вірші, красиві картинки та смс-привітання з Вербною неділею. Обирай ті, що припали до душі, і надсилай близьким людям із побажанням добра, щастя і здоров’я!У 2021 році Великдень святкується 2 травня, тож Вербна неділя, або як її називають в народі Вербниця, випадає на 25 квітня.В цей день православні християни святкують вхід Ісуса Христа в Єрусалим.

В цей день багато століть тому Спасителю під ноги люди кидали пальмове листя і кричали «Слався!». В наших краях пальмове листя символізує верба.

Весна в самому розпалі, вся природа оживає і готується до розквіту, і в нашій душі пробуджується надія на краще.Свяченою вербою за традицією легенько шмагають дітей — щоб вони слухалися батька і матір, росли здоровими й веселими, міцними та

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA