Сша Литва місто Конгрес Политика новини світу успішні жінки успішна жінка Сша Литва місто Конгрес

Прем’єрка Литви Інгріда Шимоніте балотуватиметься в президентки

Сейчас читают: 417
womo.ua

Премʼєр-міністерка Литви Інгріда Шимоніте заявила, що планує стати кандидаткою в президенти від партії Союз Вітчизни-Литовських християнських демократів (TS-LKD).

Про це пише «Європейська правда» з посиланням на пост Шимоніте у Facebook. Зазначається, що Інгріда Шимоніте хоче, щоб поміркованим, проєвропейськи правим громадянам Литви було за кого голосувати.

Вона також повідомила, що не балотуватиметься до Єврокомісії, «попри бурхливу дискусію». Читайте також: Ненсі Пелосі візьме участь у виборах до Конгресу США у 2024 році Регіональні осередки TS-LKD уже запропонували претендентів, яких вони хотіли б бачити кандидатами на посаду президента.

Вибори глави держави мають відбутися у травні 2024 року. Читайте також: Новою міністеркою культури та інформаційної політики може стати Юлія Федів: подробиці Додамо, що Шимоніте вже балотувалася в президентки у 2019 році, але в другому турі голосування програла чинному главі держави Гітанасу Науседі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA