штат Небраска українські фільми кіно що подивитись штат Небраска

Прем’єри весни: що дивитись у кіно та вдома

Сейчас читают: 334
womo.ua

Цієї весни на вас очікують не тільки  захопливі світові прем’єри яскравих фільмів, а й довгоочікувані новинки українського кінематографа.

Подивитись їх можна як в кінотеатрах України, так і на стримінгових платформах.   «Як слониха впала з неба» Прем’єра: 17 березня Семирічний Пітер приймає виклик короля та виконує три непомірних завдання аби отримати чарівну слониху.

Адже до того ворожка порадила йому знайти фокусника зі слоном. Екранизація книжки сучасної американської письменниці Кейт ДіКамілло, авторки незвичайних історій про веселого песика Вінн-Діксі, кролика Едварда та хороброго мишенятка Десперо. «Памфір» Прем’єра: 23 березня Леонід на прізвисько «Памфір» їздить на заробітки до Польщі, все за ради родини та омріяного будинку.

Проте син Леоніда підпалює Дім Молитви, тож «Памфір» повертається до кримінального минулого, аби відшкодувати збитки. «Діти кукурудзи» Прем’єра: 23 березня Сучасна екранізація оповідання Стівена Кінґа розповідає про те, як у маленькому містечку в штаті Небраска дванадцятирічна сирота Еден стала одержимою надприродним духом кукурудзяного поля, що вмирає.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA