прем'єра новини шоубізнес нова пісня

Прем’єра від "Культурного десанту": Коля Сєрга, Саша Чемеров та Міша Крупін випустили іронічну пісню “Білгород”

Сейчас читают: 923
hochu.ua

Відеробота є реакцією музикантів на події у Білгороді наприкінці травня. Ідея належить військовослужбовцю, засновнику "Культурного десанту" Колі Серзі, а автором слів і музики став продюсер та музикант Саша Чемеров.

Пісня написана у жанрі шансону і є вираженням емоційного відгуку українців на події у Білгороді. Деталі — в матеріалі HOCHU.ua!У тексті музиканти саркастично закликають білгородців не боятися й обіцяють скору свободу, "бо вас більше тримати не матиме права гнила та іржава московська держава".

Читати також "Я представляла загрозу своїми хорошими піснями": Наташа Корольова так і не зрозуміла, чому їй не раді в Україні Кожна пісня "Культурного Десанту" має свою мету, і наша ціль зараз – закріпити стан сильної позиції, стан розуміння, що ми можемо більше, ніж думаємо, стан переможців, де умови диктує не ворог нам, а ми йому, відштовхуючись від своїх цінностей.

Ми боротимемося доти, доки не повернемо все своє та всі своїх назад. Ми присвячуємо пісню українцям і хочемо зафіксувати, що сили добра дійдуть до балансу й до відновлення справедливості,— коментує Коля Сєрга.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA