Сша Казахстан Нео Сша Казахстан

Постійно аналізувати контекст і брати відповідальність»: кар’єрні лайфхаки від Лілії Середи з YASNO

Сейчас читают: 936
womo.ua

Лілія Середа очолює напрями марком та PR в YASNO. В неї 17-річний досвід у маркетингових комунікаціях, у резюме – записи про роботу в міжнародних рекламних агентствах, ЗМІ України, Казахстану та США, а також ступінь Professional MBA в сфері енергетики Віденського Університету Економіки та Бізнесу.

Один із останніх масштабних проєктів – запуск бренда YASNO, компанії якого надають послуги 3,5 млн клієнтів. Лілія Середа розповіла, в чому унікальність YASNO для української сфери ЖКГ, як жінці побудувати кар’єру в енергетиці та чи можливо комунікаційникам працювати без овертаймів.

Цьогоріч YASNO увійшов до ТОП-25 екологічних українських компаній та рейтингу найбільш сталих бізнесів. Визнання досить незвичне як для сфери ЖКГ… Чим YASNO відрізняється від інших компаній комунального сектору?

Ми забезпечуємо електроенергією та газом приватних і юридичних клієнтів й отримуємо визнання і безпосередньо за цей напрямок діяльності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA